top of page
2 Brides Photography-Nationalmuseum-Wedding-Editorial-258.jpg

Jag tror på att inkludera er stil och personlighet i event. Jag tror på fester som får dig att tappa andan. Jag tror på att få gästerna att känna sig ompysslade. Jag vet att planering av ett bröllop eller event är väldigt stressigt och mitt mål är att ni ska kunna njuta lika mycket av planeringsprocessen som den stora dagen. 

 

Varje par är unikt. Ni har er personliga stil, gemensamma intressen, känslofyllda minnen, unika kärlek till varandra och er egna bild av hur en perfekt dag ser ut, när ni är som lyckligast. I och med detta så är vårt mål att få våra brudpar att se bort från hur ett bröllop "ska", "borde" eller "brukar" se ut och vara och istället börja om helt från början och skapa en dag som speglar er som par. Det finns inga måsten och vi vill hjälpa er att skapa något nytt, något unikt och något "ni". 

Vi vill hjälpa er att skapa ett bröllop som andra pinnar på Pinterest, inte att återskapa ett bröllop som andra redan har pinnat. Vi vill att varje detalj ska ha en röd tråd, och att den röda tråden ska spegla er. Med detta i åtanke hjälper vi er att planera och designa er stora dag och har riktigt roligt tillsammans på vägen dit!

Bästa, Fanny + team

2022-02-20-Fanny-Staaf-Events-106.jpg

Fanny Staaf Pagerup

Grundare, Bröllopskoordinator, Eventdesigner & Florist

Hej! Fanny heter jag och är grundaren av Fanny Staaf Events. Jag är ursprungligen dalkulla men numera bosatt i Stockholm och har haft min bas här sedan 2009. Jag är en riktig nörd när det kommer till att organisera och planera, älskar fluffiga katter, julen och prosecco på takterasser. Efter flera år utomlands där jag arbetat med bröllop och event i både New York City och Australien tog jag med mig mina erfarenheter hem till Sverige och startade Fanny Staaf Events 2016.

 

Jag växte upp i blomsterbranchen och var ständigt omgiven av kreativa, hårt arbetande människor och glada kunder, kunder som nästan alltid skulle fira något. Jag drömde om ett jobb där min kreativa sida kunde få kombineras med min passion för planering och organisation. Det ena ledde till det andra och ett bananskal senare utbildade jag mig vid UK Academy of Wedding & Event Planning där jag gick ut med diplom i både wedding planning och event design. 

 

Med strax över 100 bröllop i ryggen samarbetar jag med våra kunder för att skapa en oförglömlig dag där deras personligheter lyser igenom. Jag slår ihop mina ’organisationsskills’, öga för detaljer och erfarenheter som florist för att få ett resultat som både blir tappa-hakan-vackert och klackarna-i-taket-kul. Jag ser fram emot att höra från er!

Image_20230131_232018_242.jpg

Nora Forsberg

Bröllopskoordinator, Eventdesigner & Florist 

Det är jag som är Nora och jag jobbar som koordinator, designer och florist på Fanny Staaf Events. Jag är född och uppväxt i Dalarna, där jag fortfarande spenderar många lediga helger. Jag har 10 års erfarenhet inom servicebranschen både från restaurang, event och butik. Service är något jag drivs otroligt mycket av och brinner för att alltid ge det där omtalade lilla extra.

 

 Jag har länge haft ett stort intresse för design och det visuella. Jag älskar i princip allt som har med kreativitet att göra och spenderar mer än gärna orimliga mängder tid på pilliga och tålamodskrävande projekt. Detta i kombination med kicken från att jobba med många bollar i luften tillsammans med ett tight team gjorde att ett jobb med bröllop och event blev den bästa mixen. Att få börja från en blank kanvas tillsammans med våra kunder och skräddarsy varje event till en personlig historia och se detta växa från planering till produkt är av de delar jag älskar mest med mitt jobb.  

 

När jag inte jobbar hittar ni mig snickrandes hemma med min sambo, tracklandes fram på en drejskiva eller fortsätter jakten på den perfekta kladdkakan.

2022-02-20-Fanny-Staaf-Events-80.jpg

Alexandra Wirth

Assisterande Bröllopskoordinator, Eventdesigner & Florist 

Mitt namn är Alexandra och jag är uppvuxen i Stockholm. Jag har under hela mitt liv älskat dans och show och har även flertal utbildningar inom detta. Från dansen har jag tagit mig in i homestyling-världen men hittade slutligen min plats hos Fanny Staaf Events. Här jobbar jag som assisterande bröllopskoordinator, eventdesigner och florist och stöttar både Fanny och Nora i deras projekt. 

För mig är kunden, gästens, leverantörens och teamets känsla och upplevelse enormt viktig. Att jag går under namnet "Positiva-Petra" i teamet säger en hel del om min inställning och hur jag jobbar med problemlösning ;) 

Min lediga tid ägnar jag åt min hund Bernie, letar efter nästa guldkorn på loppis eller upptäcker härliga restauranger med mina vänner. 

FSE.png
bottom of page