2 Brides Photography-Nationalmuseum-Wedding-Editorial-258.jpg

Jag tror på att inkludera er stil och personlighet i event. Jag tror på fester som får dig att tappa andan. Jag tror på att få gästerna att känna sig ompysslade. Jag vet att planering av ett bröllop eller event är väldigt stressigt och mitt mål är att ni ska kunna njuta lika mycket av planeringsprocessen som den stora dagen. 

 

Varje par är unikt. Ni har er personliga stil, gemensamma intressen, känslofyllda minnen, unika kärlek till varandra och er egna bild av hur en perfekt dag ser ut, när ni är som lyckligast. I och med detta så är vårt mål att få våra brudpar att se bort från hur ett bröllop "ska", "borde" eller "brukar" se ut och vara och istället börja om helt från början och skapa en dag som speglar er som par. Det finns inga måsten och vi vill hjälpa er att skapa något nytt, något unikt och något "ni". 

Vi vill hjälpa er att skapa ett bröllop som andra pinnar på Pinterest, inte att återskapa ett bröllop som andra redan har pinnat. Vi vill att varje detalj ska ha en röd tråd, och att den röda tråden ska spegla er. Med detta i åtanke hjälper vi er att planera och designa er stora dag och har riktigt roligt tillsammans på vägen dit!

Bästa, Fanny + team

2020-02-28-Fanny-Staaf-2020-13_edited.jp

Fanny Staaf

Founder, Lead Designer & Florist

Fanny grundade Fanny Staaf Events i början av 2016 efter en uppväxt i blomsterbranchen följt av flera år i bröllopsbranchen i New York City och Australien. 

Som chefsdesigner tar Fanny fram alla våra kunders moodboards, färgpaletter och designkoncept. Ingen detalj lämnas åt slumpen och hon jobbar nära våra brudpar för att se till att deras personligheter och stil speglas i alla designval samt att den röda tråden tydligt lyser igenom från save the date till bröllopsnatten. 

2020-02-28-Fanny-Staaf-2020-17_edited.jp

Erin Stegman

Lead Planner

Erin flyttade från Kalifornien till Stockholm för kärleken och har sedan dess varit en ovärderlig pusselbit i Fanny Staaf Events-teamet. Hon har många års erfarenhet som projektledare inom catering för bröllop, privata och företagsevent. 

 

Som chefskoordinator ansvarar Erin för all koordination och logistik inför och på alla våra bröllop. Hon ser till att inget faller mellan stolarna, rekommenderar våra brudpar till de bästa leverantörerna och knyter ihop allt till en helhet. 

2020-02-28-Fanny-Staaf-2020-23_edited.jp

Matilda Ekman

Florist

Matilda har varit med på nästan varenda bröllop Fanny Staaf Events genomfört sedan 2016.  Hon har 15 års erfarenhet som florist och det är även just det hon gör hos FSE - skapar magiska buketter och blomsterarrangemang åt våra brudpar!

När hon inte arrangerar blommor för våra fantastiska kunder driver hon sitt företag Omslag och jobbar som inredningsdesigner. 

2020-02-28-Fanny-Staaf-2020-31.jpg

Nora Forsberg

Planner & Designer

Nora har varit en del viktigt del av Fanny Staaf Events-teamet sedan 2019 och assisterar idag både Fanny i design och blommor samt Erin i koordination. Nora har en bakgrund i service och rekrytering.

FSE.png