Jag tror på att inkludera er stil och personlighet i event. Jag tror på fester som får dig att tappa andan. Jag tror på att få gästerna att känna sig ompysslade. Jag vet att planering av ett bröllop eller event är väldigt stressigt och mitt mål är att ni ska kunna njuta lika mycket av planeringsprocessen som den stora dagen. 

 

Varje par är unikt. Ni har er personliga stil, gemensamma intressen, känslofyllda minnen, unika kärlek till varandra och er egna bild av hur en perfekt dag ser ut, när ni är som lyckligast. I och med detta så är vårt mål att få våra brudpar att se bort från hur ett bröllop "ska", "borde" eller "brukar" se ut och vara och istället börja om helt från början och skapa en dag som speglar er som par. Det finns inga måsten och vi vill hjälpa er att skapa något nytt, något unikt och något "ni". 

Vi vill hjälpa er att skapa ett bröllop som andra pinnar på Pinterest, inte att återskapa ett bröllop som andra redan har pinnat. Vi vill att varje detalj ska ha en röd tråd, och att den röda tråden ska spegla er. Med detta i åtanke hjälper vi er att planera och designa er stora dag och har riktigt roligt tillsammans på vägen dit!

Kram, Fanny + team

  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle

Bröllopsplanering i Stockholm, Sverige & världen

© 2019 by Fanny Staaf Events