top of page
2 Brides Photography-Nationalmuseum-Wedding-Editorial-177.jpg

KOORDINATION

Koordination är all planering som krävs för att ert bröllop ska flyta på felfritt. Exempel på delar av planeringen som hör till koordination är tidslinjer, budgetar, bokningar, avtal samt leverantörskontakt.

Vi guidar er igenom hela planeringsprocessen och övervakar sedan bröllopsdagen från morgon till kväll så att ni och era nära kan slappna av och bara njuta av er dag. Från att se till att mormor får en extra kudde på sin stol till att beräkna tiden för det perfekta fotoljuset till era porträttbilder och släppa iväg er i rätt sekund längst vigselgången. Vi finns där varje steg på vägen. 

DESIGN

Design är allt det visuella på ert bröllop där vi jobbar med att göra det både vackert och personligt. Exempel på delar av planeringen som hör till design är moodboards, färgscheman, blommor, trycksaker och designplanen för hela bröllopet. Tillsammans bestämmer vi stilen på era inbjudningar, placeringen av era bord, vikningen av era servetter, nyansen på tärnornas klänningar, typen av blommor som bäst framhäver er personliga stil och alla andra detaljer som gör ert bröllop unikt. 

BLOMMOR

Vi gör våra egna blommor! Vår personliga stil är luftig, trädgårdsinspirerad och romantisk. Genom att själva skapa blommorna till bröllopen vi koordinerar och designar kan vi verkligen knyta ihop allt till en stor, vacker helhet och känna oss säkra på att allt kommer följa samma röda tråd. Vi specialbeställer våra blommor från Holland och Italien och älskar att jobba med romantiska trädgårdsrosor och pioner, klättrande rankor, och naturlig grönska som ser ut att ha plockats direkt från naturen. 

FSE.png
bottom of page