top of page
FSE.png
2018-10-11-krusenberg-011.jpg
Fanny Staaf
Grundare, koordinator, designer & florist

Hej, vad roligt att ni kikar in här på vår hemsida! Fanny heter jag och är grundaren av Fanny Staaf Events, jag är ursprungligen dalkulla men numera bosatt i Stockholm. Jag är en riktig nörd när det kommer till att organisera och planera, är nästan alltid glad och älskar mina fluffiga katter, julen och takterasser. Efter flera år utomlands där jag arbetat med bröllop och event i både New York City och Australien tog jag med mig mina erfarenheter hem till Sverige och startade Fanny Staaf Events. 

 

Jag växte upp i blomsterbranchen och var ständigt omgiven av kreativa, hårt arbetande människor och glada kunder, kunder som nästan alltid skulle fira något. Jag drömde om ett jobb där min kreativa sida kunde få kombineras med min passion för planering och organisation. Det ena ledde till det andra och ett bananskal senare utbildade jag mig vid UK Academy of Wedding & Event Planning där jag gick ut med diplom i både wedding planning och event design. 

 

Tillsammans samarbetar vi med ert event för att skapa en oförglömlig dag där era personligheter lyser igenom. Jag slår ihop mina ’organisationsskills’, öga för detaljer, floristkunskaper och en aldrig sviktande känsla för design för att få ett resultat som både blir tappa-hakan-vackert och klackarna-i-taket-kul. Jag ser fram emot att höra från er!

2018-10-11-krusenberg-023.jpg
Anna Bondarevsky
Koordinator & Designer

Anna heter jag, är uppvuxen och bosatt i Stockholm och är
bröllopskoordinator hos Fanny Staaf Events. Mitt intresse för bröllop uppstod redan som liten då min största dröm var att designa bröllopsklänningar. Jag utbildade mig till sömmerska och mönsterkonstruktör men kände att något saknades och insåg att bröllopskoordinator skulle kunna vara något för mig då jag både är kreativ men samtidigt vill omfamna mitt intresse för planering och struktur.


När jag inte jobbar för Fanny Staaf Events arbetar jag som Visual Merchandiser i en klädesbutik, och även där får jag jobba med design, struktur och planering. När jag inte ägnar mig åt det eller bröllop finner man mig troligtvis på mitt favoritcafé med en kaffe i handen eller strosande i en blomsterhandel.

2018-10-11-krusenberg-019.jpg
Matilda Ekman
Florist

Matilda här, det är jag som är florist här på Fanny Staaf Events! Jag har jobbat med blommor i över 10 år och har alltid älskat att få vara kreativ och att få skapa vackra ting. Jag lägger alltid ner kärlek och omtanke i allt jag gör så vad passar inte bättre än att få vara med och skapa en magisk dag utöver det vanliga med allt som hör till?!

 

När jag inte jobbar för Fanny Staaf Events jobbar jag som dekoratör och driver även omslag.se där jag säljer vackra omslagspapper med tillbehör. Jag gillar att hålla igång helt enkelt och tycker det mesta är roligt. Hoppas vi ses!

2018-10-11-krusenberg-018.jpg
Alicia Svedberg
Assisterande koordinator

Det är jag som är Alicia och jag är assisterande koordinator på Fanny Staaf Events! Jag har sedan jag var liten älskat allt som har med bröllop och event att göra. Det började när jag redan som 10-åring planerade mitt egna födelsedagskalas i detalj med tema och lekar. Jag blev tidigt fascinerad av det fina i att två människor vill fira sin kärlek till varandra med den ”perfekta dagen”.

 

Jag har tidigare jobbat inom restaurang och bröllop på lokaler. Där har jag lärt mig allt från servering till hur man anpassar ett bröllop efter brudparens önskemål. Jag började sedan utbilda mig till koordinator och designer på UKAWEP och började efter det jobba på Fanny Staaf Events.

 

Bröllop och event har alltid varit min stora passion som jag är så glad över att ha i min vardag. Jag tycker koordinering och design är en härlig blandning av struktur och kreativitet som passar mig perfekt. Utöver bröllop och studier blir det mycket musik hemma i lägenheten i Sundbyberg och en och annan kopp te framför en mysig serie i soffan.

FSE.png
bottom of page