top of page

 

Hur går det till?

- Det börjar med att ni antingen ringer eller mailar oss och berättar lite kort om ert event. Om ni inleder kontakten med ett mail bokar vi in en tid som passar att prata i telefon. Under telefonsamtalet pratar vi om vilka ni är, vad ni har för drömmar för er stora dag och lär känna varandra lite. Därefter tar vi er igenom de olika paketen vi erbjuder samt priser. Efter telefonsamtalet kan ni ta några dagar att fundera, känna efter samt prata ihop er. Känner ni att ni är sugna på att boka men gärna vill ses innan så bokar vi givetvis in ett möte. Om ni sedan väljer att boka oss för ert bröllop skickar vi över ett enkelt avtal som låser ert datum samt en bokningsfaktura. När avtalet är påskrivet och fakturan betald är er bokning klar och vi sätter igång med att planera ert drömbröllop direkt! 

Varför ska man anlita en bröllopskoordinator?

- Att planera ett bröllop är fantastiskt roligt men även stressigt, svårt och tidskrävande. De flesta med ett heltidsjobb har helt enkelt inte tid att lägga hela dagar på planering, år i förväg. Många har aldrig planerat ett bröllop förut men ändå förväntas man veta precis vad och hur man ska göra, vilka leverantörer man kan lita på, vad saker och ting borde kosta och hur man får dagen att rulla på så smidigt som möjligt. Du vet att du vill ha det perfekt, men du vet inte hur du ska gå till väga. 

 

När ni bokar oss för att hjälpa er med ert bröllop sköter vi planeringen tillsammans. Ni kommer fortfarande vara en del av hela planeringsprocessen men istället för att göra research, hålla i trådarna och diskutera fram och tillbaka med leverantörer kan ni fokusera på det roliga som att provsmaka tårtor och välja mellan de superduktiga, kvalitetsäkrade leverantörerna vi presenterar för er baserat på er budget och stil. Istället för att känna er stressade över allt som ska göras och tänkas på kan ni njuta av hela processen och känna er lugna med att någon annan håller koll på att ni ligger rätt till i planeringen och att inget faller mellan stolarna. Vi finns även där på dagen och ser till att allt blir perfekt så att ni och era nära kan slappna av och njuta till fullo av ert bröllop. 

Att en bröllopskoordinator är dyr är tyvärr en missuppfattning många har. Faktum är att man i många fall kan tjäna på att anlita en koordinator då vi hjälper er undvika dyra misstag, kan erbjuda rabatter hos flera av Sveriges bästa leverantörer och är experter på hur ni får ut så mycket som möjligt av er budget.  

Varför ska vi välja just Fanny Staaf Events?

- Vi tror verkligen på att en bröllopskoordinator inte kan vara rätt för alla brudpar och tvärt om, det handlar så mycket om personkemi. Det är en stor dag och en lång planeringsprocess så det är viktigt att man känner att man förstår varandra. Därför är det viktigt att vi pratar i telefon eller till och med ses innan ni bokar, så att ni verkligen kan känna att vi är rätt för just er. Det som skiljer oss från andra koordinatorer i Sverige är att vi även jobbar med design och nöjer oss inte med att ett event är planerat in i minsta detalj, vi vill även det ska få era gäster att tappa andan, kännas vackert och unikt. Så om det visuella är viktigt för er så tror vi att vi kommer bli en riktigt bra match! 

När ska man boka en bröllopskoordinator och/eller designer?

- Det bästa är när brudpar bokar oss 18-12 månader innan bröllopsdagen, men vi tar även emot bokningar tidigare eller senare i mån av tillgänglighet. 

Vad kostar en bröllopskoordinator?

- Låter en bröllopskoordinator och designer som något för er? Maila oss så presenterar vi ett prisförslag över telefon. Vi jobbar med fasta priser så att ni vet innan exakt vad det kommer att landa på, ingen gillar dolda kostnader när det kommer till bröllopsplanering (eller någonsin!). 

 

 

 

FSE.png
bottom of page